![Tips](https://yiannislucacos.gr/sites/default/files/styles/menu_image/public/menuimage/_mg_0694_copy.jpg?itok=yZF622i0)
![ΣΑΤΟΜΠΡΙΑΝ (chateaubriand)](https://yiannislucacos.gr/sites/default/files/styles/head_image_960x600/public/term418_satobrian.jpg?itok=efxUFVlc)
Προέρχεται από την «καρδιά» του μοσχαρίσιου φιλέτου στο πιο χοντρό του σημείο. Συνήθως σερβίρεται για δύο ή περισσότερα άτομα με διάφορα συνοδευτικά, όπως πατάτες και σάλτσα μπεαρνέζ.
Προέρχεται από την «καρδιά» του μοσχαρίσιου φιλέτου στο πιο χοντρό του σημείο. Συνήθως σερβίρεται για δύο ή περισσότερα άτομα με διάφορα συνοδευτικά, όπως πατάτες και σάλτσα μπεαρνέζ.