

Το κριθαράκι μπορεί να μαγειρευτεί με την ίδια διαδικασία που ακολουθείται για το ριζότο.
Το αποτέλεσμα είναι πολύ νόστιμο και ενδιαφέρον.
Προσέξτε όμως! Το κριθαράκι θέλει συχνό ανακάτεμα και μέτρια φωτιά επειδή μπορεί πολύ εύκολα να κολλήσει.
Το κριθαράκι μπορεί να μαγειρευτεί με την ίδια διαδικασία που ακολουθείται για το ριζότο.
Το αποτέλεσμα είναι πολύ νόστιμο και ενδιαφέρον.
Προσέξτε όμως! Το κριθαράκι θέλει συχνό ανακάτεμα και μέτρια φωτιά επειδή μπορεί πολύ εύκολα να κολλήσει.