VIDEO DIRECTIONS
Για το ζελέ σοκολάτα
Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό.
Στο μεταξύ, ρίχνουμε το ζεστό νερό της συνταγής μας, το οποίο προσέχουμε να μην είναι βραστό, πάνω από τη σοκολάτα και αφήνουμε για ένα λεπτό.
Στραγγίζουμε τη ζελατίνη και την ενσωματώνουμε στη σοκολάτα. Ομογενοποιούμε με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής, προσέχοντας να μη δημιουργήσουμε αέρα στο μείγμα.
Σουρώνουμε σε σινουά, τοποθετούμε σε σκεύη της αρεσκείας μας και μεταφέρουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Σερβίρουμε γαρνίροντας με καραμελωμένα φουντούκια.
Tip:
Χρησιμοποιήστε μικρές θήκες από φόρμες σιλικόνης για να δημιουργήσετε μικρά ζελεδάκια παρόμοια σε μέγεθος με σοκολατάκια.
Σχόλια