VIDEO DIRECTIONS
Για το πιάτο
Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά εκτός από τις μπριζόλες και το κόρν φλάουρ.
Βυθίζουμε τις μπριζόλες μέσα στη μαρινάδα και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες. Αποσύρουμε τις μπριζόλες από τη μαρινάδα και τις στεγνώνουμε πολύ καλά σε απορροφητικό χαρτί.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ωραίο και έντονο χρώμα.
Προσθέτουμε λίγη μαρινάδα στο τηγάνι με τις μπριζόλες και συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να μαγειρευτούν οι μπριζόλες και μέχρι η μαρινάδα να συμπυκνωθεί και να δημιουργηθεί μια σάλτσα.
Σερβίρουμε τις μπριζόλες συνοδεύοντας με τη σάλτσα.
* Εναλλακτικά, μόλις μαγειρευτούν οι μπριζόλες σουρώνουμε τη μαρινάδα μέσα σε ένα κατσαρολάκι και τη φέρνουμε σε βρασμό. Ρίχνουμε το διαλυμένο κόρν φλάουρ στη μαρινάδα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε τη μαρινάδα μέχρι να συμπυκνωθεί και να δημιουργηθεί μια σάλτσα, με την οποία θα συνοδέψουμε τις χοιρινές μπριζόλες.
Tip: Πώς να καθαρίσουμε και να χρησιμοποιήσουμε το τζίντζερ (πιπερόριζα)
Σχόλια