VIDEO DIRECTIONS
Για τις μπριζόλες και το σερβίρισμα
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, αλατίζουμε τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές και τις σοτάρουμε, γυρνώντας πλευρά συχνά μέχρι να μαγειρευτούν, για 15 λεπτά περίπου. Αποσύρουμε τις μπριζόλες και τις διατηρούμε ζεστές. Στο ίδιο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές, το ξερό κρεμμύδι και το σκόρδο. Αλατίζουμε και προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι τα λαχανικά να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα. Προσθέτουμε το ξύδι και λίγο νερό και συνεχίζουμε μέχρι να συμπυκνωθεί. Στη συνέχεια βάζουμε και τις μπριζόλες με το ζουμί τους από πάνω, σκεπάζουμε και αφήνουμε να μαγειρευτούν σε χαμηλή φωτιά. Αποσύρουμε τις μπριζόλες από τη φωτιά και στο τηγάνι προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι, το βούτυρο, την κάππαρη, το αγγούρι τουρσί και τον βασιλικό και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε μαζί με τις πιπεριές.
TIP: Σερβίρετε με έναν πουρέ πατάτας.
Σχόλια