VIDEO DIRECTIONS
Για την ταραμοσαλάτα
Σε μια κανάτα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το ηλιέλαιο. Σε ένα μπλέντερ ή πολυμηχάνημα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το νερό και τα αλέθουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Συνεχίζουμε να αλέθουμε και προσθέτουμε στο μείγμα τα δύο είδη του λαδιού πολύ αργά στην αρχή, σχεδόν σταγόνα-σταγόνα, και όταν η σάλτσα αρχίσει να πήζει, σε συνεχή ροή. Διορθώνουμε την υφή της ταραμοσαλάτας με το κρύο νερό, αν χρειάζεται, και τη διατηρούμε στο ψυγείο.
Σχόλια