Για το πιάτο
Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει και να πάρει χρυσαφένιο χρώμα. Προσθέτουμε το σκόρδο, τις πιπεριές και το σύγκλινο και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές. Ρίχνουμε τα φασόλια και τον ζωμό και σιγοβράζουμε μέχρι να αρχίσουν να χυλώνουν τα φασόλια. Τέλος αλατίζουμε και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι και τα μυρωδικά. Σερβίρουμε με το γιαούρτι.
Σχόλια