VIDEO DIRECTIONS
Για τα φασολάκια
Σ’ ένα μπολ με νερό, βουτάμε το κάθε παξιμάδι, βυθίζοντάς το καλά και το μεταφέρουμε σ’ ένα πιάτο όπου το περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και ξύδι μπαλσάμικο. Αλατίζουμε επίσης.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε 10 γρ. από το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να πάρει καλό χρώμα και να γίνει τραγανό. Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε το μπέικον μαζί με το περιεχόμενο του τηγανιού. Αν θέλουμε, σουρώνουμε το μπέικον και το προσθέτουμε χωρίς τα έλαια του τηγανιού.
Αλατίζουμε, δοκιμάζουμε και σερβίρουμε.
Tips
* Μπορείτε να δοκιμάσετε την ίδια συνταγή αντικαθιστώντας τα φασολάκια με κολοκυθάκια ή μελιτζάνες.
* Μπορείτε, επίσης, να δοκιμάσετε την ίδια συνταγή αντικαθιστώντας τα παξιμάδια με φουντούκια. Σε αυτή την περίπτωση, απλά καβουρδίστε τα φουντούκια και σπάστε τα σε χοντρά κομμάτια. Είναι έτοιμα να τα προσθέσετε στα υπόλοιπα υλικά χωρίς καμία άλλη επεξεργασία.
Σχόλια