Για τη σάλτσα
Ζεσταίνουμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε τη ζάχαρη, μέχρι να δημιουργηθεί μια καραμέλα. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το ξίδι και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού και τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να συμπυκνωθεί. Μόλις ελέγξουμε την πυκνότητά της, προσθέτουμε σόγια, tabasco, Worcestershire sauce και ανακατεύουμε.
Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί η σάλτσα και αποσύρουμε από τη φωτιά.
TIP: Εκτός από ξίδι λευκό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξίδι ρυζιού.
Σχόλια