VIDEO DIRECTIONS
Για το γιουβέτσι και το τελείωμα του πιάτου
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τον ζωμό και τον διατηρούμε ζεστό καθ’ όλη τη διάρκεια παρασκευής.
Σε κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το φινόκιο. Αλατίζουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς. Συνεχίζουμε προσθέτοντας τις πιπεριές, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό ακόμη. Προσθέτουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε μέχρι να μυρίσει. Προσθέτουμε το κριθαράκι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 με 3 λεπτά. Προσθέτουμε τον ζεστό ζωμό σε δόσεις, ενώ χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε διαρκώς, περιμένοντας να απορροφηθούν όλα τα υγρά πριν ξαναρίξουμε. Αλατίζουμε ελαφρώς και 2 με 3 λεπτά πριν το τελείωμα του μαγειρέματος προσθέτουμε τα φασολάκια. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα και προσθέτουμε το κολοκύθι. Μαγειρεύουμε μέχρι να έρθει το επιθυμητό χύλωμα.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε το πέστο, το τυρί κρέμα, την παρμεζάνα, το ξύσμα και τα μυρωδικά.
Σχόλια