ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

Μέθοδος συντήρησης των φρούτων με αφαίρεση σημαντικού μέρους της υγρασίας τους, ώστε να μην καθίσταται δυνατή η ανάπτυξη μικροοργανισμών και να μειώνεται ή να αναστέλλεται η δράση των ενζύμων. Η αποξήρανση επιτυγχάνεται με δύο τρόπους: φυσική, όταν γίνεται με την έκθεση των τροφίμων στον ήλιο ή τον αέρα, και τεχνητή, όταν γίνεται με θερμό αέρα.

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner