ΜΑΡΙΝΑΔΑ

ΜΑΡΙΝΑΔΑ

Μείγμα υλικών μέσα στο οποίο τοποθετούνται τα τρόφιμα (κρεατικά, πουλερικά, ψάρια ή λαχανικά) ώστε να μαλακώσουν και να αποκτήσουν πιο νόστιμη γεύση. Μία συνηθισμένη μαρινάδα για κρέας ή πουλερικά περιλαμβάνει ξίδι, κρασί ή χυμό λεμονιού, λάδι και αρωματικά. Η μαρινάδα συνήθως σουρώνεται και κάποιες φορές χρησιμοποιείται σαν βάση για τη σάλτσα που συνοδεύει το υλικό που μαριναρίστηκε.

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner