ΠΑΓΩΤΟ

ΠΑΓΩΤΟ

Με τον όρο αυτό εννοούμε όλα τα παστεριωμένα, ομοιογενή και κατεψυγμένα μείγματα που αποτελούνται από φρέσκια κρέμα γάλακτος και ζάχαρη, στα οποία μπορεί επίσης να έχουν προστεθεί γάλα, σκόνη γάλακτος, συμπυκνωμένο γάλα, αυγά, φρέσκα ή ξερά φρούτα, χυμοί φρούτων, κακάο, σοκολάτα, φυσικά αρωματικά κ.ά. Το παγωτό μπορεί να διατηρηθεί για πολλούς μήνες στους -20οC. Η ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος είναι στους -12οC.

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner