ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ

ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ

Μια διαδικασία της μαγειρικής που γίνεται πριν από το τηγάνισμα ή τον φούρνο και πρόκειται για επικάλυψη. Η λέξη προέρχεται από τη γαλλική λέξη για το ψωμί («pain»). Το τρόφιμο που θα παναριστεί επικαλύπτεται με αλεύρι, βουτιέται σε αυγό και μετά σε τριμμένη ψίχα ψωμιού (ή και άλλων παρόμοιων υλικών). Χρειάζεται δυνατή φωτιά στο ψήσιμο, ώστε ο σχηματισμός της εξωτερικής τραγανής κρούστας να συμπέσει χρονικά με το ψήσιμο του παναρισμένου υλικού μέχρι μέσα.

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner