ΚΑΠΠΑΡΗ

ΚΑΠΠΑΡΗ

Φύεται στα βράχια, δίπλα στη θάλασσα. Τα μπουμπούκια της γίνονται τουρσί, το ίδιο και τα καππαρόμηλα, που νοστιμίζουν σαλάτες, φάβα και ψάρια. Τα φύλλα της κάππαρης παραδοσιακά μαγειρεύονται γιαχνί στη Σίφνο. Η κάππαρη εμπλουτίζει τη γεύση της μαγιονέζας και χαρίζει υπόξινη γεύση σε σαλάτες και κρύες σάλτσες. Η κάππαρη, το κρεμμύδι και οι ελιές αποτελούν εξαιρετικό συνδυασμό της μεσογειακής κουζίνας.

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner