ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

Παράγεται από ποικιλίες κόκκινων (ή μαύρων) σταφυλιών με την προϋπόθεση ότι τα φλούδια συμμετέχουν στη ζύμωση, ενώ λευκά κρασιά μπορούν να παραχθούν από οποιαδήποτε ποικιλία εφόσον τα φλούδια τους διαχωριστούν στη διαδικασία της ζύμωσης. Το κόκκινο κρασί χρησιμοποιείται για ντεγλασάρισμα, για τη δημιουργία σάλτσας κρασιού κ.α. Συνοδεύει κρέατα, εντόσθια και άλλα πιάτα, με γνωστότερο ίσως το Coq au Vin, ένα πιάτο της γαλλικής κουζίνας με κόκορα και κόκκινο κρασί.

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner