ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ

ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ

Βλαστοί φουντωτού φυτού που καλλιεργείται στην Ευρασία. Στη χώρα μας υπάρχουν αυτοφυή σπαράγγια σε πολλές περιοχές.

Διαλέξτε πράσινα ή άσπρα, σφιχτά και τραγανά κοτσάνια, ισοπαχή, με σφιχτά κλεισμένες άκρες. Στα άγουρα σπαράγγια κόβουμε μόνο το ξυλώδες κοτσάνι, ενώ τα ωριμότερα ίσως χρειαστούν καθάρισμα. Μαγειρέψτε τα για πολύ λίγο, για να διατηρήσουν το καλό τους χρώμα και την υφή.

Διατηρούνται τυλιγμένα σε χαρτί κουζίνας, χωρίς ίχνος υγρασίας, μέσα σε πλαστική σακούλα καλά κλεισμένη, από 3 έως 5 ημέρες στο ψυγείο. 

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner