ΤΖΙΝΤΖΕΡ (πιπερόριζα)

ΤΖΙΝΤΖΕΡ (πιπερόριζα)

Σήμα κατατεθέν της ασιατικής κουζίνας. Το τζίντζερ κατάγεται από την Ινδία και την Κίνα και στη συνέχεια η καλλιέργειά του διαδόθηκε στην ανατολική Αφρική και στην Καραϊβική.

Η ρίζα ψιλοκόβεται ή τρίβεται, και μαζί με κρεμμύδια και σκόρδο γίνεται η βάση πιάτων που παρασκευάζονται στο γουόκ ή πιάτων με κάρι. Χρησιμοποιείται σε ψωμί, πουτίγκες, μπισκότα και φρουτοσαλάτες. Αναζητήστε σφιχτές και λαμπερές πιπερόριζες, όχι ροζιασμένες. Στο ψυγείο διατηρείται μέχρι 3 εβδομάδες. 

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner