Σάλτσα Ρεμουλάντ

Σάλτσα Ρεμουλάντ

ΓΙΑ 400 ΓΡ
FiveStar: 
Average: 4.7 (63 votes)

INGREDIENTS

Για τη ρεμουλάντ

  • 280 γρ. μαγιονέζα
  • 25 γρ. κάππαρη, ψιλοκομμένη
  • 25 γρ. αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο
  • 15 γρ. μουστάρδα Ντιζόν
  • 10 γρ. αντζούγιες, ψιλοκομμένες
  • 20 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 10 γρ. κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 5 γρ. κρεμμύδι φρέσκο
  • εστραγκόν, ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

DIRECTIONS

Για τη ρεμουλάντ

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και τοποθετούμε στο ψυγείο.

TIP: Αντί για εστραγκόν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο άλλο βότανο σας αρέσει.

TIP: Η ρεμουλάντ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ντιπ, σε άλλο σάντουιτς ή ως βάση σε κοτοσαλάτα ή τονοσαλάτα.

Για τη ρεμουλάντ

  • 280 γρ. μαγιονέζα
  • 25 γρ. κάππαρη, ψιλοκομμένη
  • 25 γρ. αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο
  • 15 γρ. μουστάρδα Ντιζόν
  • 10 γρ. αντζούγιες, ψιλοκομμένες
  • 20 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 10 γρ. κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 5 γρ. κρεμμύδι φρέσκο
  • εστραγκόν, ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

Για τη ρεμουλάντ

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και τοποθετούμε στο ψυγείο.

TIP: Αντί για εστραγκόν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο άλλο βότανο σας αρέσει.

TIP: Η ρεμουλάντ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ντιπ, σε άλλο σάντουιτς ή ως βάση σε κοτοσαλάτα ή τονοσαλάτα.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner