Κάρι

Κάρι

ΓΙΑ 100 ΓΡ
FiveStar: 
Average: 4.9 (9 votes)

INGREDIENTS

Για το κάρι

  • 40 γρ. κόλιανδρος σπόρος
  • 24 γρ. κύμινο σπόρος
  • 24 γρ. μαραθόσπορος
  • 4 γρ. τσίλι σκόνη
  • 8 γρ. κουρκουμάς (τούρμερικ)

DIRECTIONS

Για το κάρι

Σ' ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, καβουρδίζουμε ελαφρά για 2- 3 λεπτά τον κόλιανδρο, το κύμινο και τον μαραθόσπορο, έτσι ώστε να βγάλουν εντονότερα τα αρώματά τους.

Σ' ένα μικρό μπλέντερ ή σε γουδί, αλέθουμε πολύ καλά.

Για το κάρι

  • 40 γρ. κόλιανδρος σπόρος
  • 24 γρ. κύμινο σπόρος
  • 24 γρ. μαραθόσπορος
  • 4 γρ. τσίλι σκόνη
  • 8 γρ. κουρκουμάς (τούρμερικ)

Για το κάρι

Σ' ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, καβουρδίζουμε ελαφρά για 2- 3 λεπτά τον κόλιανδρο, το κύμινο και τον μαραθόσπορο, έτσι ώστε να βγάλουν εντονότερα τα αρώματά τους.

Σ' ένα μικρό μπλέντερ ή σε γουδί, αλέθουμε πολύ καλά.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner