Ένα πιάτο από μοσχαρίσιο φιλέτο το οποίο ψήνεται τυλιγμένο σε φύλλο σφολιάτας. Συνήθως περιλαμβάνει και ένα μείγμα ψιλοκομμένων μανιταριών. Επινοήθηκε τον 19ο αιώνα προς τιμήν του Άγγλου στρατάρχη και δούκα του Wellington.
Ένα πιάτο από μοσχαρίσιο φιλέτο το οποίο ψήνεται τυλιγμένο σε φύλλο σφολιάτας. Συνήθως περιλαμβάνει και ένα μείγμα ψιλοκομμένων μανιταριών. Επινοήθηκε τον 19ο αιώνα προς τιμήν του Άγγλου στρατάρχη και δούκα του Wellington.