Ιταλικό πιάτο από μοσχαρίσιο κότσι κομμένο σε φέτες, που μαγειρεύεται σε σάλτσα ντομάτας και κρασιού με λαχανικά και ζωμό κρέατος. Συνήθως σερβίρεται με ρύζι αρωματισμένο με σαφράν και ένα μείγμα από ξύσμα λεμονιού, σκόρδο και μαϊντανό.
Ιταλικό πιάτο από μοσχαρίσιο κότσι κομμένο σε φέτες, που μαγειρεύεται σε σάλτσα ντομάτας και κρασιού με λαχανικά και ζωμό κρέατος. Συνήθως σερβίρεται με ρύζι αρωματισμένο με σαφράν και ένα μείγμα από ξύσμα λεμονιού, σκόρδο και μαϊντανό.