RICE VINEGAR

RICE VINEGAR

Frequently used in Asian cuisines, this is made from bitter and fermented rice wines. Japanese rice vinegar is mild, while the Chinese variety, which can be white, red or black, depending on the rice used, has a stronger taste. Sometimes ginger, a flake of dried bonito, peppers sesame seeds, onion, horseradish and mustard are added. It is used to season raw vegetables soups and sweet – and – sour dishes and is included among the ingredients of numerous marinades.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner