CARDAMOM

CARDAMOM

The seeds of the aromatic cardamom plant are slightly peppery. Depending on whether it has been sun – dried, oven – dried, or bleached, cardamom is green, brown or white. In western countries, particularly Scandinavia, it is used to flavor cakes, cookies, fruit compotes, marinades, wines, and liquors. In Asia it is added to meats, fish, rice, omelets, and desserts. Cardamom is a key ingredient in Indian curry and is one of the basic spices in garam masala. In Arab countries it is used flavor coffee.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner