ALMOND

ALMOND

The kernel of the fruit of the almond tree. The oval-shaped almond, which is encased in a light tan, pitted shell, is a smooth, flat, white nut covered with a cinnamon-brown skin. Almonds have a rich and mild flavor. In Greek cuisine they are used extensively in sweets like kourabmiedes and amigdalota for example. Almond paste and groundalmonds are two forms of almond that are also used in patisserie. The essential oil of the bitter almond is used to make amaretto. The fat in almonds consists of 86% unsaturated acids (65% monounsaturated and 21% polyunsaturated).

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner