PRUNE

PRUNE

Commonly, a dried plum. Only certain varieties of plums can be covered to prunes. In the fresh, fully ripe state, the plums used to make prunes are dark blue to purple and oblong or oval, They have firm flesh and are high in sugar. When dried, pit and all, the meat does not ferment or spoil as do other types of plums. Prunes have a very sweet, rich flavor that is more intense than that of fresh plums.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner