AGAR

AGAR

Is used to thicken jellies, which are made from fruit or pureed fruit. Vegetarians often use it is a substitute for gelatin, which is an animal protein, Agar- agar is derived from several species of red seaweed, it is available in the form of powder , flakes, bars, or stands. To use it, bring the liquid containing the substance to the boiling point and melt it over low heat. Agar – agar is rich in iron.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner