

Αν σας περισσέψει ζύμη τάρτας:
• Μπορείτε να την κάνετε μια μπάλα, να την καλύψετε καλά με μεμβράνη και να τη διατηρήσετε στην κατάψυξη για 3 μήνες.
• Μπορείτε επίσης να ανοίξετε τη ζύμη με τον πλάστη, να την κόψετε σε διάφορα σχήματα της αρεσκείας σας και να τα ψήσετε σαν μπισκότα.
• Τέλος, μπορείτε να ετοιμάσετε κανονικά τη ζύμη τάρτας, να τη στρώσετε στη φόρμα, να την καλύψετε με μεμβράνη και να την καταψύξετε. Όταν τη χρειαστείτε, τη βάζετε απευθείας στον φούρνο, αυξάνοντας τον χρόνο ψησίματος κατά 10 περίπου λεπτά.