Μιλφέιγ: Συμβουλές για τραγανό φύλλο

Μιλφέιγ: Συμβουλές για τραγανό φύλλο

Για να ετοιμάσουμε σωστά το φύλλο σφολιάτας για μιλφέιγ θα πρέπει:

• Να τρυπήσουμε καλά το φύλλο στην επιφάνειά του.

• Να ψήσουμε το φύλλο ενώ είναι ακόμα πολύ κρύο και δεν έχει μαλακώσει πολύ.

• Να ψήσουμε το φύλλο σε υψηλή θερμοκρασία στους 200°C.

• Να σκεπάσουμε το φύλλο με ένα δεύτερο ταψί όσο ψήνεται, ώστε να μην μπορεί να φουσκώσει πολύ.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner