Όταν θέλετε να ψήσετε την μπεσαμέλ σε παρασκευές όπως ο μουσακάς ή το παστίτσιο, φροντίστε να της προσθέσετε μερικούς κρόκους αυγού.
Αυτό θα βοηθήσει τη μπεσαμέλ να δέσει κατά το ψήσιμο και έτσι να σταθεροποιηθεί καλύτερα.
Όταν θέλετε να ψήσετε την μπεσαμέλ σε παρασκευές όπως ο μουσακάς ή το παστίτσιο, φροντίστε να της προσθέσετε μερικούς κρόκους αυγού.
Αυτό θα βοηθήσει τη μπεσαμέλ να δέσει κατά το ψήσιμο και έτσι να σταθεροποιηθεί καλύτερα.