Σας συμβουλεύω να μην επιχειρήσετε να ξαναζεστάνετε ριζότο, γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι και πολύ ενθαρρυντικά.
Υπάρχουν δύο πολύ καλές χρήσεις για τα περισσεύματα.
Πρώτη περίπτωση: Πλάθουμε το ρύζι σε μπιφτέκια στο μέγεθος της αρεσκείας μας και τα τηγανίζουμε μέχρι να κάνουν ωραία κρούστα και από τις δύο πλευρές.
Δεύτερη περίπτωση: Πανάρουμε τα μπιφτέκια ρυζιού με αλεύρι, αυγό και φρυγανιά κι έτσι έχουμε περίφημες ρυζοκροκέτες, τις οποίες μπορούμε κάλλιστα να τις καταψύξουμε και να τις τηγανίσουμε όποτε θέλουμε. Οι Ιταλοί τις ονομάζουν "arancini di riso", δηλαδή πορτοκαλάκια ρυζιού, λόγω τόσο του σχήματος όσο και του χρώματος που αποκτούν όταν τηγανιστούν.