Ριζότο: Τι κάνω αν μου περισσέψει;

Ριζότο: Τι κάνω αν μου περισσέψει;

Σας συμβουλεύω να μην επιχειρήσετε να ξαναζεστάνετε ριζότο, γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι και πολύ ενθαρρυντικά.

Υπάρχουν δύο πολύ καλές χρήσεις για τα περισσεύματα.

Πρώτη περίπτωση: Πλάθουμε το ρύζι σε μπιφτέκια στο μέγεθος της αρεσκείας μας και τα τηγανίζουμε μέχρι να κάνουν ωραία κρούστα και από τις δύο πλευρές.

Δεύτερη περίπτωση: Πανάρουμε τα μπιφτέκια ρυζιού με αλεύρι, αυγό και φρυγανιά κι έτσι έχουμε περίφημες ρυζοκροκέτες, τις οποίες μπορούμε κάλλιστα να τις καταψύξουμε και να τις τηγανίσουμε όποτε θέλουμε. Οι Ιταλοί τις ονομάζουν "arancini di riso", δηλαδή πορτοκαλάκια ρυζιού, λόγω τόσο του σχήματος όσο και του χρώματος που αποκτούν όταν τηγανιστούν.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner