Για την σαλάτα
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας και σερβίρουμε με τις φουρνισμένες πίτες.
Για την πίτα-κατσικίσιο
Τηγανίζουμε τις πίτες σε ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν καλό χρώμα και από τις δύο πλευρές. Αναμιγνύουμε τα τρία τυριά, το σκορδόλαδο και το θυμάρι, ώστε να ομογενοποιηθούν. Μοιράζουμε το μίγμα των τυριών στις δύο πίτες, τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180°C μέχρι να αρχίσει να λιώνει το τυρί. Κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια.
Σχόλια