Δείτε τα βήματα μιας καλής διαδικασίας για πανάρισμα τροφίμων, ακολουθώντας τη σειρά των φωτογραφιών.
-
Τοποθετούμε σε τρία σκεύη, κατά προτίμηση με τοιχώματα, το αλεύρι, το χτυπημένο αυγό και τη γαλέτα ή το υποκατάστατό της, με αυτή τη σειρά.
Ανάμεσα στο αυγό και τη γαλέτα, τοποθετούμε ένα άδειο σκεύος με μια σήτα χειρός.
Θα χρειαστούμε επίσης ένα σκεύος για να βάλουμε το τρόφιμο μετά το πανάρισμα.
-
Αλατίζουμε ελαφρώς το αλεύρι και το αυγό (αυτό το βήμα είναι προαιρετικό).
-
Στεγνώνουμε το τρόφιμο πολύ καλά και το αλατίζουμε.
-
Τοποθετούμε το τρόφιμο στο αλεύρι και το καλύπτουμε καλά, χρησιμοποιώντας το ένα χέρι μόνο.
-
Χρησιμοποιώντας τώρα το άλλο χέρι, τοποθετούμε το τρόφιμο στο αυγό, το καλύπτουμε καλά και το στραγγίζουμε.
-
Τοποθετούμε στη γαλέτα, το καλύπτουμε καλά με το πρώτο χέρι, το βγάζουμε και το τοποθετούμε στο άδειο σκεύος.
Αφήνουμε το τρόφιμο στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
Έπειτα από την παραπάνω διαδικασία, το τρόφιμο είναι έτοιμο για μαγείρεμα. Μένει να επιλέξουμε τον τρόπο μαγειρέματος.