Για το ντιπ
Τοποθετούμε όλα τα υλικά για το ντιπ, εκτός από το μισό σολομό και το αγγούρι, σ' ένα πολυμηχάνημα.
Αλέθουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα, αλατίζουμε και δοκιμάζουμε.
Ψιλοκόβουμε τον υπόλοιπο σολομό και με τη βοήθεια μιας σπάτουλας, τον ανακατεύουμε με το ντιπ και το αγγούρι.
Για το γαρνίρισμα
Σερβίρουμε το ντιπ, αφού το στολίσουμε με τα υλικά για το γαρνίρισμα.
Μπορούμε να το συνοδεύουμε με ψητές πίτες ή τορτίγιες
Σχόλια