TIPS
VIDEO DIRECTIONS
Για το μείγμα του κιμά και το τηγάνισμα
Τοποθετούμε σ' ένα μπολ όλα τα υλικά και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε για λίγη ώρα το μείγμα στο ψυγείο για να σφίξει και να έχει πιο συμπαγής δομή.
Πλάθουμε τους κεφτέδες σε μέγεθος 50 γρ. τον καθένα.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ηλιέλαιο, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε τους κεφτέδες.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και τους στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Για τη σάλτσα σόγια-λάιμ
Σ' ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί, δοκιμάζουμε και σερβίρουμε.
(*Στο video δεν έχει μπει ο χυμός λάιμ)





Σχόλια