
Ο σεφ Μιχαήλ Χάσικος είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου ‘Hasika’ η Ελλάδα σε μπουκιές και executive chef στο εστιατόριο ‘Μέδουσα’, στην πόλη του Ρεθύμνου. Παράλληλα, εργάζεται ως καθηγητής στο ΙΕΚ MBS και υλοποιεί σεμινάρια σε φοιτητές μαγειρικής. Έχει εργασθεί σε πολλά εστιατόρια ως Α, Β και Γ μάγειρας, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και δραστηριοποιείται στο χώρο της γαστρονομίας τα τελευταία είκοσι χρόνια. Οι γνώσεις του είναι εξειδικευέμενες στην ελληνική- κρητική κουζίνα, στηρίζοντας μόνο έλληνες, μικρούς παραγωγούς και προωθώντας κατ΄ επέκταση τα προϊόντα τους.