Θοδωρής Παπανικολάου - Η τέχνη των φρέσκων Ιταλικών ζυμαρικών
Είδος μαθήματος
On Demand
Κόστος συμμετοχής
45€
Καθηγητής
Θοδωρής Παπανικολάου
Σε αυτό το σεμινάριο ο Θοδωρής Παπανικολάου θα μας μυήσει στον κόσμο των φρέσκων ζυμαρικών και θα μοιραστεί τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες του μερικές από τις οποίες προέρχονται από τη εκπαίδευση του σε γαστρονομικά εστιατόρια της Ιταλίας.
Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ώρες
Πιάτα
Papardele με ραγού από μοσχάρι και παρμεζάνα
Garganeli με αντζούγια και κρέμα από μπρόκολο
Συνταγές & Τεχνικές
Οι συνταγές που θα δείξουμε είναι οι ακόλουθες:
- Impasto - ζύμη για φρέσκα ζυμαρικά
- Impasto 5 cereale (ζύμη ολικής άλεσης)
- Ραγού μοσχάρι
- Κρέμα μπρόκολο
Οι τεχνικές που θα δείξουμε είναι οι ακόλουθες:
- Ζύμη φρέσκων ζυμαρικών, διαχείριση
- Συντήρηση και μαγείρεμα φρέσκων ζυμαρικών
- Papardele
- Tagliolini
- Garganeli
- Ραγού
- Είδη σαλτσών για γεμιστά ζυμαρικά
ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα από κοντά (In House); Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.