ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΟΣ
BRASATO (video)
1ος τρόπος– video (ευκολότερος & χωρίς να λερώνουμε σκεύη!)
Τοποθετούμε στην ίδια κατσαρόλα με τη σούπα και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία. Σερβίρουμε το μοσχάρι σε πιατέλα ή σερβίρουμε σε ατομικά πιάτα μαζί με τον πουρέ πατάτας. Πασπαλίζουμε με το τραγανό κρεμμύδι.
2ος τρόπος
Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας που και που. Συνεχίζουμε το σερβίρισμα όπως περιγράφεται στον 1ο τρόπο.
3ος τρόπος
Τοποθετούμε τη σακούλα σε ένα σκεύος κατάλληλο για μικροκύματα και κάνουμε μια εγκοπή στην επάνω γωνία κάτω από τη συγκόλληση. Ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων στα 900 Watt για 5 λεπτά ή μέχρι να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Συνεχίζουμε το σερβίρισμα όπως περιγράφεται στον 1ο τρόπο.
Καπνιστός πουρές πατάτας (video)
1ος τρόπος– video (ευκολότερος & χωρίς να λερώνουμε σκεύη!)
Τοποθετούμε στην ίδια κατσαρόλα με τη σούπα και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία. Σερβίρουμε τον πουρέ σε μπολ ή σερβίρουμε σε ατομικά πιάτα μαζί με το σιγομαγειρεμένο μοσχάρι.
2ος τρόπος
Ζεσταίνουμε τον πουρέ σε κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας με κουτάλα συνέχεια για να μην κολλήσει. Συνεχίζουμε το σερβίρισμα όπως περιγράφεται στον 1ο τρόπο.
3ος τρόπος
Τοποθετούμε τη σακούλα σε ένα σκεύος κατάλληλο για μικροκύματα και κάνουμε μια εγκοπή στην επάνω γωνία κάτω από τη συγκόλληση. Ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων στα 900 Watt για 2 λεπτά ή μέχρι να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Συνεχίζουμε το σερβίρισμα όπως περιγράφεται στον 1ο τρόπο.
Zupa Festiva (video)
TA BINTEO ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ
1ος τρόπος (ευκολότερος & χωρίς να λερώνουμε σκεύη!)
Ζεσταίνουμε 3 λίτρα νερό σε μια κατσαρόλα 28 εκ. Χ 10 εκ. ή συνολικής χωρητικότητας 5 λίτρων. Διατηρούμε το νερό όσο πιο κοντά στον βρασμό αλλά χωρίς να βράσει (ιδανικά 90C – 95C αλλά δε χρειάζεται θερμομέτρηση).
Βάζουμε τη σακούλα με τη σούπα στο νερό και διατηρούμε για 20 λεπτά. Η σακούλα με τη σούπα μπορεί να παραμείνει στο νερό όση ώρα χρειάζεται ώστε να σερβιριστεί ζεστή όταν είναι επιθυμητό.
Κόβουμε την άκρη της σακούλας με ένα μαχαίρι ή ψαλίδι αφαιρώντας εντελώς το κομμάτι του πλαστικού. Κρατώντας με το ένα χέρι το κάτω μέρος της σακούλας και με το άλλο το πάνω, από την αντίθετη μεριά του κοψίματος, χύνουμε τη σούπα στο σκεύος σερβιρίσματος. Τοποθετούμε τα συνοδευτικά της σούπας σε ένα μπολ ώστε να μπορούν να σερβιριστούν ατομικά πάνω στην κάθε σούπα ή σερβίρουμε σε ατομικά μπολ την σούπα και τα συνοδευτικά από πάνω.
2ος τρόπος
Ζεσταίνουμε τη σούπα σε κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ανακατεύοντας που και που με κουτάλα. Συνεχίζουμε το σερβίρισμα όπως περιγράφεται στον 1ο τρόπο.
3ος τρόπος
Τοποθετούμε τη σακούλα σε ένα σκεύος κατάλληλο για μικροκύματα και κάνουμε μια εγκοπή στην επάνω γωνία κάτω από τη συγκόλληση. Ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων στα 900 Watt για 5 λεπτά ή μέχρι να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Συνεχίζουμε το σερβίρισμα όπως περιγράφεται στον 1ο τρόπο.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
BRASATO & ΠΟΥΡΕΣ: κρεμμύδι, καρότο, μαυροδάφνη, κόκκινο κρασί, ζωμός κοτόπουλο, τομάτα κονκασέ, σκόρδο, ελαιόλαδο, αλάτι, θυμάρι φρέσκο, πανσέτα καπνιστή, πετιμέζι, κανέλα, ζωμός μοσχάρι, μανιτάρια champinion, πατάτα, βούτυρο, γάλα φρέσκο, άρωμα καπνού
ZUPA FESTIVA: αγκινάρες Ιερουσαλήμ, μανιτάρια, βούτυρο, κρεμμύδι, αλάτι, σκόρδο, ζωμός κοτόπουλο, κρέμα γάλακτος, φουντούκι, κάστανα