ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΟΣ
GNOCCHI (video)
Σε μια κατσαρόλα ή ένα τηγάνι ζεσταίνουμε την σάλτσα κολοκύθας με την γαλοπούλα. Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τα gnocchi και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας που και που (αν χρειαστεί αραιώνουμε με λίγο νερό).
Σερβίρουμε σε πιατέλα ή σε ατομικά πιάτα και προσθέτουμε από πάνω την παρμεζάνα, τις σταφίδες και το τραγανό προσούτο.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
GNOCCHI: πατάτα, αλεύρι, κρόκος αυγού, αλάτι, κολοκύθα, ζωμός κοτόπουλο, κρέμα γάλακτος, βούτυρο, ελαιόλαδο, μοσχοκάρυδο, στήθος γαλοπούλα, σταφίδες, ξύδι λευκό μπαλσάμικο, ζάχαρη, παρμεζάνα, προσούτο Parma