ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΟΣ
MISTICANZA (video)
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε τα ανάμικτα σαλατικά και αλατίζουμε πολύ ελαφρά. Περιχύνουμε με την βινεγκρέτ ρόδι τα σαλατικά και ανακατεύουμε απαλά να πάει παντού η βινεγκρέτ.
Σερβίρουμε σε ένα μπολ ή σε ατομικά πιάτα και τοποθετούμε από πάνω το ρόδι, την γκοργκονζόλα και τα αμύγδαλα.
Focaccia
Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C (αέρα) ζεσταίνουμε την focaccia τοποθετώντας την απευθείας στις σχάρες του φούρνου για 4-5 λεπτά.
Βγάζουμε από τον φούρνο, κόβουμε σε κομμάτια στο μέγεθος της αρεσκείας μας και σερβίρουμε με την κρέμα παρμεζάνας ..
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
FOCACCIA: αλεύρι, νερό, μαγιά, αλάτι, ελαιόλαδο, παρμεζάνα, κρέμα γάλακτος, τυρί κρέμα, μαύρη τρούφα, σκόρδο, σχοινόπρασο
MISTICANZA: ανάμεικτα σαλατικά, χυμός λάιμ, μέλι, ελαιόλαδο, μουστάρδα, χυμός ρόδι, ρόδι καθαρισμένο, αλάτι, δυόσμος, βασιλικός, γκοργκονζόλα, αμύγδαλα