ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΟΣ
Σούπα
1ος τρόπος (ευκολότερος & χωρίς να λερώνουμε σκεύη!)
Τοποθετούμε στην ίδια κατσαρόλα με τη σούπα και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία.
2ος τρόπος
Ζεσταίνουμε τον πουρέ σε κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας που και που με κουτάλα. Συνεχίζουμε το σερβίρισμα όπως περιγράφεται στον 1ο τρόπο.
3ος τρόπος
Τοποθετούμε τη σακούλα σε ένα σκεύος κατάλληλο για μικροκύματα και κάνουμε μια εγκοπή στην επάνω γωνία κάτω από τη συγκόλληση. Ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων στα 900 Watt για 5 λεπτά ή μέχρι να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Συνεχίζουμε το σερβίρισμα όπως περιγράφεται στον 1ο τρόπο.
Πουρές από σελινόριζα
1ος τρόπος – video (ευκολότερος & χωρίς να λερώνουμε σκεύη!)
Τοποθετούμε στην ίδια κατσαρόλα με τη σούπα και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία.
2ος τρόπος
Ζεσταίνουμε τον πουρέ σε κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας που και που με κουτάλα. Συνεχίζουμε το σερβίρισμα όπως περιγράφεται στον 1ο τρόπο.
3ος τρόπος
Τοποθετούμε τη σακούλα σε ένα σκεύος κατάλληλο για μικροκύματα και κάνουμε μια εγκοπή στην επάνω γωνία κάτω από τη συγκόλληση. Ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων στα 900 Watt για 5 λεπτά ή μέχρι να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Συνεχίζουμε το σερβίρισμα όπως περιγράφεται στον 1ο τρόπο.
Αρωματικό ρύζι
1ος τρόπος – video (ευκολότερος & χωρίς να λερώνουμε σκεύη!)
Τοποθετούμε στην ίδια κατσαρόλα με τη σούπα και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία. Βάζουμε σε σκεύος σερβιρίσματος και ρίχνουμε το ρόδι.
2ος τρόπος
Τοποθετούμε το ρύζι σε ένα ταψί, ρίχνουμε 50 γρ. νερό, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ζεσταίνουμε στον φούρνο στους 180 C για 20 λεπτά.
3ος τρόπος
Τοποθετούμε τη σακούλα σε ένα σκεύος κατάλληλο για μικροκύματα και κάνουμε μια εγκοπή στην επάνω γωνία κάτω από τη συγκόλληση. Ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων στα 900 Watt για 5 λεπτά ή μέχρι να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Συνεχίζουμε το σερβίρισμα όπως περιγράφεται στον 1ο τρόπο.
Γέμιση γαλοπούλας
1ος τρόπος – video (ευκολότερος & χωρίς να λερώνουμε σκεύη!)
Τοποθετούμε στην ίδια κατσαρόλα με τη σούπα και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία. Βάζουμε σε σκεύος σερβιρίσματος.
2ος τρόπος
Ζεσταίνουμε τη γέμιση σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας που και που με κουτάλα.
3ος τρόπος
Τοποθετούμε τη σακούλα σε ένα σκεύος κατάλληλο για μικροκύματα και κάνουμε μια εγκοπή στην επάνω γωνία κάτω από τη συγκόλληση. Ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων στα 900 Watt για 5 λεπτά ή μέχρι να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Συνεχίζουμε το σερβίρισμα όπως περιγράφεται στον 1ο τρόπο.
Σάλτσα με μανιτάρια (γαλοπούλας) ή σάλτσα με τρούφα (Wellington)
1ος τρόπος – video (ευκολότερος & χωρίς να λερώνουμε σκεύη!)
Τοποθετούμε στην ίδια κατσαρόλα με τη σούπα και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία. Βάζουμε σε σκεύος σερβιρίσματος.
2ος τρόπος
Ζεσταίνουμε τη σάλτσα σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά προς δυνατή φωτιά ανακατεύοντας που και που με κουτάλα.
3ος τρόπος
Τοποθετούμε τη σακούλα σε ένα σκεύος κατάλληλο για μικροκύματα και κάνουμε μια εγκοπή στην επάνω γωνία κάτω από τη συγκόλληση. Ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων στα 900 Watt για 3 λεπτά ή μέχρι να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Συνεχίζουμε το σερβίρισμα όπως περιγράφεται στον 1ο τρόπο.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ρύζι αρωματικό (vg):
κράνμπερι αποξηραμένα, βερίκοκα αποξηραμένα, σύκα αποξηραμένα, αμύγδαλο, ρόδι, βούτυρο, μαϊντανός, ρύζι ( ρύζι, νερό, δάφνη, ξύσμα λεμόνι, σαφράν, κουρκουμάς, κάρδαμο πράσινο, κόλιανδρο, κίμινο, μαραθόσπορος, κανέλα, αλάτι)
Πουρές σελινόριζα:
κρέμα γάλακτος, σελινόριζα, αλάτι, βούτυρο, σχοινόπρασο
Σούπα κολοκύθα (vg):
σούπα κολοκύθα (ελαιόλαδο, πράσο, κρεμμύδι, κολοκύθα, καρότο, σκόρδο, πορτοκάλι χυμός, νερό, κανέλλα, δάφνη, γαρύφαλλο, κόλιανδρος, μέλι, μήλο πράσινο, βούτυρο), κολοκυθόσπορος, παρμεζάνα, ψωμί, σχοινόπρασο, καρότο, γλυκοπατάτα, κάστανο, λάδι λευκής τρούφας, βούτυρο, θυμάρι.