Για το ζωμό μανιταριών
Σε μια κατσαρόλα, σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Μαζί με το κρεμμύδι προσθέτουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια. Προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τον ζωμό. Μουλιάζουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια σε ζεστό νερό για να τα χρησιμοποιήσουμε. Προσθέτουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια για να ενισχύσουμε το άρωμα. Σιγοβράζουμε, ξαφρίζοντας για όχι πάνω από 30 λεπτά. Σουρώνουμε από ψιλή σήτα, κρυώνουμε γρήγορα και διατηρούμε στο ψυγείο.
Σχόλια