VIDEO DIRECTIONS
Για τα σοκολατάκια
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από τη σοκολάτα, και ομογενοποιούμε. Στρώνουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα. Σκεπάζουμε με άλλη μία λαδόκολλα και με τη βοήθεια ενός πλάστη, ισιώνουμε το μείγμα ώστε να γίνει λεπτό και ομοιόμορφο παντού. Βάζουμε σε ταψί και τοποθετούμε στην κατάψυξη. Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα και μοιράζουμε τη μισή ποσότητα σε φόρμες για muffins. Βάζουμε τις φόρμες στο ψυγείο να κρυώσουν. Βγάζουμε το μείγμα του φιστικοβούτυρου από την κατάψυξη και κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια. Βγάζουμε τις φόρμες από το ψυγείο και βάζουμε πάνω από ένα κομμάτι από το μείγμα του φιστικοβούτυρου. Ρίχνουμε την υπόλοιπη σοκολάτα μέχρι να καλυφθεί το μείγμα του φιστικοβούτυρου και επαναφέρουμε τα σοκολατάκια στο ψυγείο για να κρυώσουν. Όταν η σοκολάτα σταθεροποιηθεί βγάζουμε τα σοκολατάκια από τη φόρμα και σερβίρουμε.
Σχόλια