VIDEO DIRECTIONS
Για τα αυγά μπένεντικτ με ψητή ντομάτα, φέτα, ελιές και βασιλικό
Σε ένα καλά ζεσταμένο τηγάνι τοποθετούμε τα ψωμάκια που τα έχουμε αλείψει με λίγο βούτυρο και τα φρυγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα.
Πάνω στη φρυγανισμένη επιφάνεια από τα ψωμάκια στρώνουμε τη ψητή ντομάτα, την τριμμένη φέτα, τις ελιές καλαμών, τα αυγά ποσέ και καλύπτουμε με τη σάλτσα ολλανδέζα. Γαρνίρουμε με τον βασιλικό.
TIP
Σε περίπτωση που έχουμε ήδη μαγειρέψει τα αυγά από πριν, για να τα αναθερμάνουμε, τα τοποθετούμε στον φούρνο ατμού (steamer) στους 60oC για 1’ περίπου. Εάν δεν έχουμε φούρνο ατμού, τοποθετούμε τα αυγά σε ένα σκεύος με λίγο νερό, καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και τα τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 60oC για περίπου 1 με 2 λεπτά.
Σχόλια