VIDEO DIRECTIONS
Στρώνουμε τις ντομάτες σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Σε ένα πολυμηχάνημα χτυπάμε το λάδι μαζί με το σκόρδο.
Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη, το αλάτι και το σκορδόλαδο ομοιόμορφα πάνω στις ντομάτες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 120°C μέχρι να συρρικνωθούν και να χάσουν τα περισσότερα υγρά τους, μιάμιση με δύο ώρες περίπου.
Αφήνουμε να κρυώσουν και ψιλοκόβουμε. Διατηρούμε μέσα σε ένα σκεύος με λάδι στο ψυγείο.
Σχόλια