Για το πιάτο
Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να πάρει ωραίο σκούρο χρώμα. Προσθέτουμε τα εσαλότ και το καρότο και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5 λεπτά ακόμα. Προσθέτουμε το λάχανο και το μήλο, αλατίζουμε και ρίχνουμε μέσα τον ζωμό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε με καπάκι μέχρι να μαλακώσει το λάχανο. Σουρώνουμε τα υγρά από την κατσαρόλα και βάζουμε τα υγρά να συμπυκνωθούν στο μισό. Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο, το λάχανο και το τσάιβς και ανακατεύουμε.
Σχόλια