VIDEO DIRECTIONS
Για το καλαμάρι πανέ
Στεγνώνουμε το καλαμάρι σε απορροφητικό χαρτί.
Σ’ ένα μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι και τον μαραθόσπορο.
Αλατίζουμε το καλαμάρι και το περνάμε πρώτα από το αλεύρι, μετά από το ασπράδι και ύστερα από το ψωμί του τόστ.
Μαγειρεύουμε σε τηγάνι με αρκετό ηλιέλαιο, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Αποσύρουμε και στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Γαρνίρουμε με φύλλα μαϊντανού και σερβίρουμε με τη σάλτσα ταραμά.
Για τη σάλτσα ταραμά
Ψιλοκόβουμε τη ξαρμυρισμένη κάπαρη το φρέσκο και το ξηρό κρεμμύδι. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Διορθώνουμε την υφή της με λίγο νερό εάν χρειάζεται.
Σχόλια