Για τη σαλάτα
Μαγειρεύουμε τα νουντλς σε βραστό νερό μέχρι να μαλακώσουν. Σουρώνουμε και κρυώνουμε σε τρεχούμενο κρύο νερό.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τον ζωμό και φέρνουμε σε βρασμό. Πήζουμε με το κορν φλάουρ και τον αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Προσθέτουμε στον ζωμό τον χυμό λάιμ, το ρυζόξιδο, τη σάλτσα σόγιας, το τζίντζερ, το ξύσμα λάιμ και το σκόρδο. Χτυπάμε το μείγμα με αναδευτήρα και προσθέτουμε το σησαμέλαιο.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε. Πριν μαγειρευτούν εντελώς, προσθέτουμε τα φασολάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά.
Σε ένα μεγάλο πιάτο ανακατεύουμε μαζί τα νουντλς, τα φασολάκια, τα μανιτάρια και τον ζωμό. Σερβίρουμε τη σαλάτα σε θερμοκρασία δωματίου.
Σχόλια