Σαλάτα με νουντλς ρυζιού, σόγια και φυστικοβούτυρο

Σαλάτα με νουντλς ρυζιού, σόγια και φυστικοβούτυρο

ΓΙΑ 6 ΜΕΡΙΔΕΣ
FiveStar: 
Average: 4.4 (29 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για τη σαλάτα

  • 250 γρ. νουντλς
  • 150 γρ. καρότο, ζουλιέν
  • 100  γρ. μανιτάρια στρόγγυλα, σε φέτες
  • 80  γρ. φασολάκια βρασμένα
  • 100  γρ. κόκκινο λάχανο, εμινσέ
  • 50  γρ. φρέσκο κρεμμύδι, σε πλάγιες φέτες
  • σησαμέλαιο

Για το ντρέσινγκ

  • 120 γρ. σάλτσα σόγιας
  •  60 γρ. χυμός λεμονιού
  • 90 γρ. νερό
  • 90 γρ. φιστικοβούτυρο
  • 30 γρ. fish sauce

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη σαλάτα

Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.

Σερβίρουμε την σαλάτα κρύα ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Για το ντρέσινγκ

Σ' ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.

Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ τη σαλάτα, πριν το σερβίρισμα. 

Για τη σαλάτα

  • 250 γρ. νουντλς
  • 150 γρ. καρότο, ζουλιέν
  • 100  γρ. μανιτάρια στρόγγυλα, σε φέτες
  • 80  γρ. φασολάκια βρασμένα
  • 100  γρ. κόκκινο λάχανο, εμινσέ
  • 50  γρ. φρέσκο κρεμμύδι, σε πλάγιες φέτες
  • σησαμέλαιο

Για το ντρέσινγκ

  • 120 γρ. σάλτσα σόγιας
  •  60 γρ. χυμός λεμονιού
  • 90 γρ. νερό
  • 90 γρ. φιστικοβούτυρο
  • 30 γρ. fish sauce

Για τη σαλάτα

Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.

Σερβίρουμε την σαλάτα κρύα ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Για το ντρέσινγκ

Σ' ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.

Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ τη σαλάτα, πριν το σερβίρισμα. 

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner