

Ο καθαρός και τακτοποιημένος χώρος εργασίας στην κουζίνα εξασφαλίζει τρία πράγματα:
• ταχύτητα
• ασφάλεια
• αποτελεσματικότητα.
Για να μπορέσουμε να μαγειρέψουμε καλά, θα πρέπει να έχουμε απομακρύνει από το χώρο εργασίας, από την κουζίνα μας δηλαδή, οτιδήποτε δεν μας χρειάζεται στη μαγειρική.
Αφού τακτοποιήσουμε το χώρο, θα πρέπει να τον καθαρίσουμε και να τον απολυμάνουμε με τα σωστά απορρυπαντικά και απολυμαντικά.
Τώρα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το μαγείρεμα.